David: Skiferie i Norge

Af Cecilia Brynskov

I går, lørdag den 8. februar 2003, kom vi hjem efter en uges vinterferie på Hafjell i Norge. Vi var deroppe sammen med Martins forældre, Mette og Abraham, som sponserede turen.

Det har været en fantastisk tur, hvor vi har haft nogle oplevelser med begge børn, som vi aldrig vil glemme. Det var i sig selv ganske stort for os, at det overhovedet kunne lade sig gøre at have David med til sådan en omgang. Men det vidunderlige var, at det ikke bare var gennemførligt, men at David faktisk kunne være med til alt, hvad vi lavede. Det blev derfor en overmåde positiv oplevelse, hvor vi så børnene lege og boltre sig på en helt anden måde end til hverdag. De gjorde det virkelig på hver deres måde, men virkede lige hjemmevante og glade.

 

 
  David var nødt til at få mit tørklæde på, fordi der var så bidende en kulde og blæst på toppen
 
Og så er der simpelthen bare noget helt specielt ved at være kastet ud i den barske og smukke natur med 20 minusgrader og hvid hvid sne.

Vi havde alle fire glædet os meget til turen. David havde forinden haft en masse på drill-listen om ski, sne og Norge, så han kendte de vigtigste ord og havde set en masse relevante billeder. Vi havde også snakket meget om det herhjemme, og det meste af januar havde han gået og vendt kalenderen hen på februar, fordi han så gerne ville af sted.

Og man må sige, at turen mere end indfriede alle forhåbninger, vi havde haft. Vi kunne simpelthen ikke have fået nogen bedre skiferie.

Selvom David ikke ligefrem var pertentlig med sin teknik, havde det sin charme at opleve ham boltre sig på sin helt egen måde. Han var så glad og nød farten og gyset ned ad bakkerne så meget, og det var simpelthen en fornøjelse for os at have disse lykkelige stunder sammen med ham og Anna.

Her kommer en lille stemningsrapport fra de fem dage, vi stod på ski.

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag

Tilbage til oversigten over alle tekster om David

Cecilia Brynskov / 07.03.2003